skip to Main Content

PROJEKT

Preservia har både färdigställda samt pågående projekt och letar aktivt efter nya investeringsmöjligheter inom bostadsutveckling.

Referensprojekt

6

GÄVLE

I trevliga Gavlehov har Preservia färdigställt två fastigheter med hyresrätter. Området ligger 13 minuter på cykel från Högskolan i Gävle, vilket attraherar många studenter. Till Gävle centrum och centralstationen går det lika fort. Gavlehov är stadens idrottshub där Gävles många arenor och idrottshallar finns vilket lockar invånarna till området för att se på elitidrott och motionsträna.

Fastigheterna är sålda till Trenum AB, ett delägt bolag mellan Fastighets AB Balder och Tredje AP-fonden. Önskar du hyra lägenhet så ber vi dig kontakta Balder på nedan länk: https://www.balder.se/lediga-lagenheter/gavle

Typ: Flerbostadshus
Upplåtelseform: Hyresrätter
Boarea: 28-71 kvm
Antal rum: 1-3 rok
Antal lägenheter etapp 1: 180 lägenheter
Färdigställt: 2017
Antal lägenheter etapp 2: 156 lägenheter
Färdigställt: 2019

DJI_0049

BÅLSTA

I Bålsta driver Preservia ett projekt tillsammans med Scandinavian Property Group (SPG).
Bålsta ligger längs med E18 och Mälarbanan, ca 45 km nordväst om Stockholm med närhet till båda Uppsala och Arlanda. 700 meter från fastigheterna ligger Bålsta station som erbjuder goda tåg- och bussförbindelser till centrala Stockholm (36 min), Arlanda Flygplats samt städer som Uppsala, Västerås och Enköping. I närområdet ligger Bålsta centrum som erbjuder ett stort serviceutbud så som banker, apotek, vårdcentral, tandläkare, butiker, ICA Maxi, café och restauranger. Området rymmer även skolor, gymnasium och äldreboende.

Typ: Flerbostadshus
Upplåtelseform: Hyresrätter & bostadsrätter
Antal lägenheter: ca 400 lägenheter
Färdigställt: 2022-2023
Entreprenör: NCC
Arkitekt: Tengbom

Preservia.se-1

TRELLEBORG

I Pilevallsområdet i Trelleborgs tätort driver Preservia ett projekt tillsammans med Kian Properties. Tillsammans med arkitekt Kjellgren Kaminsky planeras det att uppföras 42 lägenheter i flerbostadshus samt 6 stadsradhus.
De två kvarteren är designade så de ska kunna fungera i synergi. De två gårdarna kopplas samman med en promenadstig och de har ett gemensamt miljöhus och orangeri.

Typ: Flerbostadshus och stadsradhus
Upplåtelseform: Hyresrätt
Antal lägenheter: 48 lägenheter
Byggstart: 2022
Färdigställt: 2023
Entreprenör: Moelven
Arkitekt: Kjellgren Kaminsky 
Ramverk_Vy A_Low Res

NORRKÖPING

I Inre hamnen, Norrköping, driver Preservia ett projekt tillsammans med Kian Properties. Tillsammans med arkitekt Kaminsky Arkitektur och Moelven planeras det att uppföras 170 bostäder i flerbostadshus. Projektet består av 5-7 våningar med varierande uttryck och formspråk för att skapa liv och omväxling i gårds- och gatumiljön. Inre hamnen i Norrköping är ett stadsutvecklingsprojekt i flera etapper. Området är beläget vid vattnet och med gångavstånd till morgondagens resecentrum växer en ny del av innerstaden fram. I Inre Hamnen skapas en stadsmiljö med en blandning av bostäder, arbetsplatser och besöksmål.

Typ: Flerbostadshus
Antal lägenheter: 170 lägenheter
Fas: Pågående
Övrigt: Vinst i marknadstävling
Arkitekt: Kaminsky Arkitekter
Back To Top